Jimmy A kuuluu flirttailun kevytsarjalaisiin. Heh.

Mitäköhän tarkoittaa täydellinen kumppani? Itse tiedän vaativani ihmisiltä hieman liikaa kun kyseessä on parisuhdeasiat. Olen silti päättänyt löytää itselleni Täydellisen Ihmisen, ja jos en ole onnellinen niin syön hattuni.

Tosin nautin kyllä ehkä hiukan enemmän flirttailusta ja ei-niin-vakavista suhteista, sellaisista mitkä lähinnä piristää päivää tai tekee elämänjaksosta mielekkäämmän. Tällaisia Jimmy on päättänyt alkaa harrastaa. Vakavan suhteen aika on sitten kun hän menee itseensä ja päättää lopettaa itsestään puhumisen kolmannessa persoonassa.

On ollut melko raskas mutta silti rentouttava loma. Selvisi myös, että kuinka paljon netin kautta saa tietää ihmisistä. Nopeasti voi hyvällä tuurilla selvitä harrastukset, vanhemmat, koulut ym. ihmisten elämistä. Se teoria on nyt käytännössä testattu. Jimmyllä on ollut aika hassu viikonloppu. Nyt on raukea ja hyvä olo, lihakset kipeänä ja väsyttää. Ja vielä pitäisi jaksaa vaikka mitä. Ihan ensimmäiseksi ehkä repäistä itsensä irti tietokonetuolista.

Tästä se lähtee.