Keskustelu isosiskoni kanssa

sisko muka-järkyttyneenä: 'Mulla ei ole ollut kolmeen vuoteen muita miehiä kuin E!'
Jimmy: 'No ei toi mitään, ei mullakaan ole ollut viimeisen vuoden sisään kuin kaks ja nekin samaa aikaan...'

Itse naureskelin tuolle jutulle jälkikäteen.

Luettuani kaikkien blogien kuningasta, oikeaa helmeä "100 naista", sai se pohtimaan hiukan enemmän omaa suhtautumista parisuhteisiin ja seksuaalisuuteen. Olen aina ollut vähintäänkin henkisellä tasolla kevytkenkäinen, ja jos ajattelisin itseni parisuhteeseen, niin luultavasti melko ailahtelevainen myös. Tosin ikinä ei ole kunnollista, pitkäkestoista ja vakavaa suhdetta ollutkaan, vain 2 hyvin tökeröä ja näennäistä wnb-teiniromanssia viime kesänä. Ja kuten jo todettua, ne meni hieman lomittain.

Ylipäänsä suhtautumiseni koko mystiseen vastakkaiseen sukupuoleen on ollut mitä on. Ensimmäinen jonkin tasoinen ihmissuhteeni on perustunut täysin ja vain ja ainoastaan fyysiseen puoleen. Sen tajuaminen hiukan järkytti minua, mutta kyseessä olikin turha kokeilu, jonka olisi voinut jättää väliinkin. Tosin kaverini sanoin "täytyyhän sitä jollain harjoitella".

Tästä pääsee legendaariseen Mn, joka on ensimmäinen, jota kohtaan minulla on ollut ihastumiseksi luettavia tunteita sitten kuudennen luokan. Kuitenkin kyseinen tyyppi taitaa olla ikänsä puolesta iso no-no, koska kahdenvuoden päästä minut voisi tuomita ala-ikäiseen sekaantumisesta :D Kuitenkin, kun olen asiaa pohtinut, päädyin siihen, että koko M juttu johtuu nimenomaan siitä, että etenin todella, todella väärällä tavalla parisuhdesaralla. Ehkäpä jäin kaipaamaan sellaista viatonta, ehkä jopa terveempää suhdetta.

Miehet + Jimmy on melkein mahdoton yhtälö. Mutta ehkäpä löytäisin siihen ratkaisun kesän aikana. Mn avulla tai muuten.

Noniin, nyt, kun puolipäätön pohtiminen on saatu päätökseen, voin nyt kelata nopeasti läpi viime päivien tapahtumat. Mn en ole saanut kontaktia juuri yhtään, mikä sinänsä johtunee siitä, etten ole sitä kovasti yrittänytkään. En jaksa lähteä testaamaan suhteita, jotka ovat niin epävarmoja. Minulla kun on tapana kyllästyä ihmisiin helposti.

Laskin, että on enää 29 koulupäivää jäljellä. 5 niistä menee, kun suuriosa luokka-asteestani on vapaaehtoisessa tetissä (minä en) ja viimeiset 5 sitten siinä, kun on kaikkea turhaa vapaa-ajan toimintaa, kuten elokuvia ja pesäpalloa. Eli alkaa olla peruskoulu tiukasti käärittynä pakettiin, JES!