Tänään on ollut melkoisen normaali päivä, kaikin puolin. Välillä taas ärsytti ankarasti kaikki ympärillä, mutta vähitellen on tullut iltaa kohden parempi fiilis. Ostin tänään myös heräteostoksena dvd:n, Francois Ozon Swimming pool, olen nyt ihastunut ranskalaisiin elokuviin. Ne tuntuvat aidommilta ja välittävät tunteita jotenkin paremmin kuin jenkkileffat tai muut vastaavat.

Mutta juu. Yritin tänään selvitellä suhtautumistani parisuhdeasioihin, mutta se vaikuttaa turhalta. Parisuhteet vaikuttavat turhilta. Istuin tänään miniatyyriostarissa syömässä valkosipulipatonkia ja miettimässä syntyjä syviä ennen töihin menoa. Totesin, että luultavasti kaikki tulevaisuuden parisuhteeni ovat tuhoon tuomittuja syystä x. Jota siis en tiedä. Rakastuneet parit ovat toki suloisia, mutta en ymmärrä, että miten itse muka pystyisin siihen. Ystävät ovat ystäviä, niiden kanssa voi sitten olla sielunkumppaneita ja mitä vielä jos siltä tuntuu. Jep, näin puhuu ikisinkku, vanhapiika ja tuleva nelkytveejaneitsyt -naisversio tosin. Nojuu, melko epätodennäköistä, mutta mitä siitä.

Kuten näkyy, testasin uutta sivupohjaa ja rakastuin siihen. Ehkä myöhemmin muokkaan taustan väriä tummemmaksi, ehkä mustaksi jopa.

Huomena treffaan Ihmisten kanssa ja suuntaan kohti pääkaupunkia tutustumaan Nan Goldinin näyttelyyn. Ystäväni pilkkasi, että nykyään jokaisessa minuun liittyvässä asiassa on erotiikka -etuliite, mutta selitin sen stalkkaavan minua. Viitaten nyt tuohon ko. valokuvanäyttelyyn, Francois Ozon elokuvaan ja romaaniin Lady Chatterleyn rakastaja, jokainen vaikuttaa äärimmäisen mielenkiintoisilta. Tai ehkä kaikki tämä johtuu minun/ystäväni kierosta mielestä.

Tosiaan, vielä siitä kirjasta Lady Chatterleyn rakastaja, löysin sen sattumalta kirpputorilta. (Joka muuten on loppujen lopuksi aika ruma käsite, kirpputori siis) En ymmärrä, miten en ole kyseiseen kirjaan törmännyt aiemmin, vaikuttaa kovin kiehtovalta, menisi ehkä samaan kategoriaan The Wicked Lady:n ja Gone With The Wind:n kanssa. En ole vaan vielä päässyt sitä urakoimaan, yhäkin on 3 kirjaa kesken. Piti se Ylpeys ja ennakkoluulo ehtiä lukemaan, mutta aika loppui kesken ja täytyy palauttaa kirjastoon. Lukematta sivuakaan. Huomena Helsinki reissulla poiketaan Akateemiseenkin, joten ajattelin Romeon ja Julian ostaa, jos saisin lopunkin luettua.

Noniin, ihan tarpeeksi kirjoitettu yhdelle päivälle. Loppu ilta menee ehkä teeveetä katsellessa, huomena pitäisi olla ajoissa ylhäällä.

Ystäväni huomautti kerran siitä, että kirjoitan "huomena" sanan vain yhdellä N:llä, en edes ollut tiennyt sen olevan väärin :D Ja lyhyemmin taas "huommen", sinne sitten täytyy ylimääräinen kirjain tunkea -.-' No ihan tarpeeksi nyt pakko-oireilevista kirjoitusvirheistä.