Jimmy on taas vaihteeksi sotkenut päänsä melko tehokkaasti. Ei siinä mitään, että M asia on vaivannut, hän on nyt tavannut toisen melko vaikuttavan vastakkaisen sukupuolen edustajan, Vn. Kaikin puolin melko, uskaltaisinko sanoa, täydellinen.

Miinusta: asuu liian kaukana. Ja... No selvä, välillä hankaluuksia olla oma itsensä hänen seurassaan, kuten jokaisen, josta voisi jollain tasolla olla kiinnostunut.

Pahinta tässä kaikessa on se, että V näyttää myös kiinnostusta. Kyllä, minulle tulee taas suuria ongelmia parisuhdettomuuslinjalla. Positiivinen puoli: M ei vaikuta enää niin vahvasti. Se ei säväytä niin kovin. Todella söpö, ihana ja sulonen se on tottakai, mutta kuitenkin.

Se on todistettu: ihminen ei ole yksiavioinen eläin. Evoluutio on muokannut ihmistä siihen suuntaan, mutta ei ihan loppuun asti. Kuinka niin monimutkainen laji, kuin ihminen, voisikaan olla? En edes oikein pidä sitä mahdollisena. Jospa pitäisi kyynistyä.

Ihminen oppii virheistään, eikä niiden tekemistä lopeteta ikinä. Kyllä, teemme ikuisesti virheitä loppujen lopuksi oppimatta niistä mitään hyödyllistä. Lisäksi ne virheet täytyy toistaa monta kertaa + läheisten täytyy toistaa ne monta kertaa, että niistä oppisi jotain. Jimmy kyynistyy lisää.

Todiste siitä, että pää on hajoamassa: äkkipikainen johtopäätösten teko ja mielentilan aaltoilu. DiuDiu.