Yep, yhä pitää vatvoa samaa asiaa kuin tässä hetki sitten. M sekoittaa pääni täysin. Tiedä mitä tästäkin tulee, josko muutan Alaskaan, hankin elantoni pilkkimällä ja elän selibaatissa. Kuulostaisi oi niin hienolta. Ainakaan ei näkisi Mmää joka päivä, joten ei olisi paineet päällä koko ajan :D

Jimmy on siis epätoivoinen miesasioissa - jälleen kerran. Ungh. Pitäisi saada siirrettyä tuokin asia ainakin hetkeksi sivuun.

Ei vieläkään ole tullut inspiraatiota kirjoittamiseen. Kyllähän tämä blogi vielä sujuu - yllätin itseni iloisesti kun huomasin, kuinka säännöllisesti olen käynyt kijroittamassa. Jos jonkun pitkäkestoisemman projektin saisi alkuun samaan tapaan. Voi, kun olisi läppäri, voisi sulkeutua jonnekkin omaan pieneen soppeen kirjoittamaan. Ei tässä kämpässä ole tilaa ja hiljaisuutta tarpeeksi, että pystyisi putkeen kirjoittamaan yhtään a4 pidempää tekstiä. Eli ärsyttää kovasti.

Jos joku sattuu jostain täysin absurdista syystä lukemaan blogiani, niin kommentoikaa, ehkä parantaisi oloa hiukkasen :D

No niin, jos lopettaisi kalastelun ja yrittäisi koota jotain järkeviä ajatuksia tältä päivältä. Itsellä mennyt aika vaihtelevasti, kun välillä ollut hyvä fiilis, sitten taas vituttanut. En edes juuri nyt muista, että mikä tarkalleen ottaen harmitti, mutta jotain se oli.

Mielialavaihtelut on ärsyttäviä. Niin omat kuin muidenkin. Varsinkin, kun ne on niin sidoksissa toisiinsa. Jos olisi itsellä hyvä päivä, toinen vittuilee, niin eipä aikaakaan kun ei taas jaksa mitään. Sama pätee toisin päin. Varsinkin sitten se, kun mieliala muuttuu monta kertaa päivässä. Ei oikein tiedä, mitä voi sanoa / tehdä, kun ei osaa sanoa, miten toinen reagoi. Eikä ole mukava saada vittuilut joka asiasta. No äh, mitä turhaa siitä välittämään, eipä siihen pidemmän päälle pysty kamalasti vaikuttamaan, että millä päällä on. Kyllähän minunkin päivät on viime aikoina mennyt päin milloin mitäkin.