Noniin, on tullut pieni mielenrauha Mn suhteen. Antaa asioiden olla nyt hetkellisesti missä on, katsotaan sitten.

Se on todella häiritsevää, kun koulussa tulee mieleen miljoonia juttuja, mistä pitäisi saada ajatukset ylös, ja koneelle päästessä on pää ihan tyhjä. Mutta mitäs sitä nyt. Saimme kuunnella tunnin luentoa Itämeren tilasta ja siitä, miten sitä voisi auttaa. Välillä tulee näiden asioiden suhteen sellainen hällä-väliä- olo, mutta toisinaan taas tuntuisi, että pitäisi vähintäänkin pelastaa maailma ja herättää Mufasa kuolleista.

Tänään oli hammaslääkärikin, pelkäsin jo valmiiksi. Ties kuinka monesta porauskerrasta siis tosiaan tullut jonkin sortin hammaslääkäripelko. Yksi reikä löytyi, ja uusi aika siinä samalla. Eli viikon päästä saan kärsiä maaporasta, tie jyrästä ja ties mistä välineistöstä suussa. Siksi otin kaiken irti, ja lääkärin jälkeen sen sijaan, että olisin mennyt päivälliselle, joinpa sitten limun. Että sellainen päivä tänään. Samalla sai vähän kontaktia Mmään, grrmiau :D

Kaiken puolin siis perushyvä päivä, vielä pitäisi raahautua autokoululle illemmalla. Ja passikuvaan myös korttia varten. Kunhan en nyt unohda kaikkia tarpeellisia papereita ja rahoja lähtiessä.

Pitäisi saada ajatuksia hiukan kasailtua nyt iltapäivän aikana. Ehkä illemmalla olisi jotain järjellistä sanottavaa, muutakin, kuin päivän aikataulu.