Englanninkielen ihmeyksiä: a dead body, suoraan suomennettuna kuollut ruumis. Vaikka ruumiilla tarkoitettaisiin vartaloa, niin se ei koskaan ole sillä tasolla elävä. Koska silloin ei puhuta ihmisestä, vaan ihmisen kehosta. Ja sitten se, että myös suomenkielessä jotkut käyttävät ilmausta kuollut ruumis. Eihän sitä myöskään sanota kuollut vartalo, vai? Tai että tapasin tänään kahvilassa elävän ruumiin. Ja että inhoanko kielioppivirheitä? Da. En rehellisesti jaksa myöskään lukea tietokoneella tekstiä jonka kirjoittaja typoaa jatkuvasti. Ymmärrän kyllä, että joskus tulee kirjoitusmokia, mutta sellaisten jatkuva teko voipi olla hyvinkin häiritsevää. Kuten väärien ilmausten/sanamuotojen käyttäminen ja yhdyssanavammaisuus.

Joo okei, täytyy myöntää, etten itsekään ole täydellinen tässä suhteessa, mutta piti purkautua, kun kerran pidempään väiteltiin tuosta kuollut ruumis -ilmauksesta kaverin kanssa. Sitä käytettiin Salatuissa elämissä, jonka katsoin kaverini kanssa puolipakolla, ja oli pakko kommentoida jokaista pienintäkin virhettä.

Leivoin tänään vihaisena kun kaikki ärsytti niin kovin. Tein pitsaa ja lihoin kilon. Useimmiten en pitsan tehtyäni edes jaksa syödä sitä, kun olen syönyt jo valmiiksi n. 50% täytteistä valmistusvaiheessa.

Jos oikein muistan, niin huomena on matikankoe.

Jimmyllä on selvä mielialan aaltoiluhäiriö, ei pysy kuosissa edes viikonloppua.

Sunnuntait on jyrkkään jakaantuvia päiviä. Toisinaan se on mukava vain löhötä ja tuijottaa televisiota, kun toisinaan taas alkaa masentaa se, ettei tee mitään. Ja koska muutkaan ihmiset eivät juuri ole sen aktiivisempia sunnuntaisin, ei sitä tekemistä löydy millään. Lisäksi olin päättänyt lähteä lenkille ensimmäistä kertaa tänä keväänä, jos olisin kunnostautunut urheilussa kuten nyt blogin pidossakin, mutta kun ei. se on turhauttavaa.

No katsotaan nyt sitten että mitä arki tuo tullessaan, jos jotain muutakin kun hikisiä sukkia.

Jos vaikka Mn? No ehkä ei.

Jimmy on puolihuomaamatta myös viime ajat haikaillut yhtä viime kesän/syksyn romanssiaan, Ttä. Ehkä olen palautumassa ihmisten keskuuteen :) Tai sitten hormonit käyvät ylikierroksia ja hyppivät silmille.