Työpäivä takana. Ajoin tänään ensimmäistä kertaa elämässäni rajoitusten mukaisesti, ja suorastaan ymmärsin niiden tarkoituksen :D Tosin ottihan se hieman egon päälle, kun piti keskustassa hidastella 40 tuntivauhtia, ja takana tuli liuta mopo/piikkipoikia. Pisteet siitä, etteivät lähteneet ohittamaan, mikä oli positiivinen yllätys.

Tänään on mennyt koko päivä hyvin (täytyy koputtaa puuta) loppuun asti. M aivan yhtä hurmaava, charmikas ja ihan yhtä M kuin ennekin. Lisäksi kaikki olivat tänään hyvällä tuulella, mikä oli aika tarttuvaa. Ja vähän sai kontaktia yhteen vanhaan ystäväänkin, jonka kanssa oli tässä vuoden aikana mennyt aikalailla välit. Hän oli siirtynyt tavallaan porukasta toiseen,e ikä ollut kiinnostunut pitämään yhteyttä minuun, mutta nyt välit toisten kavereiden kanssa alkaa rakoilemaan, niin seuraa sai täältä päin. Tosin mietityttää, että eikö tämä ole jonkin näköinen hyväksikäyttösuhde, mutta kaipa jokaisella pitää olla kavereita joiden luokse palata kun maailma potkii teräskärkisellä maiharilla päähän. Tai kaverit piikkikoroilla. Näinpä sitten kestetään loikkauksia ja ollaan kuin mies. Tai siis nainen.

Viikonloppu on ihanan täynnä suunnitelmia. Huomena suunnistamme ystäväni kanssa kohti pääkaupunkia etsimään neidin herraspuoliskolle syntymäpäivälahjaa. Taas. Siis toista syntymäpäivälahjaa. Mutta täytyyhän sitä muistaa, kun kuitenkin täyttää 18 (jee, bileet). Sitten lauantaina viettämään iltaa toisen kaverin luokse, mitään tarkkoja suunnitelmia ei olla tehty, mutta olenkin kaivannut niitä spontaaneita idiootteja ideoita, jotka tulevat kun on tekemättä mitään. Silloin on hauskinta.

Sunnuntaina piti mennä erään jaoston kokoukseen, mutta olen laiska ja huono ihminen, enkä jaksa/ehdi/voi/tahdo mennä sinne. Eli siis en jaksa. Olen laiska.

Korva on parempaan päin. Enää vain vähän tulehtunut. Jospa huomena pääsisi uimaan?

Vappusuunnitelmia löytyy myös jo. Keskiviikkona menen siskojen kanssa juhlistamaan koko työväen edestä. Sitten perjantaista eteen päin, kun ollaan palauduttu vappukunnosta, loppu loma meneekin ensin Kangasalalla ja sitten Tampereella, kun menen tapaan Eräitä Henkilöitä, eli tiimiä, jonka kanssa vedetään protu-leiri kesällä. Jee. Tosin se vähän harmitti, että vappuloma menee siihen, mutta asialle taas ei voi mitään.