Nan Goldinin näyttely oli yksinkertaisesti upea. Se oli kaunis, ihana... Keksin sielä hyvän kuvailun näyttelylle, mutta enää en sitä muista :D Rakastuin muutamaan kuvaan. Mahtavia kuvia. Voiko muuta sanoa. Koskettavia.

Eli pääkaungista palailtiin, ihan mielenkiintoinen reissu. Ehkä vielä illemmalla hiukan pyörimään keskustaan, jos tuntuu siltä. Näin aamulla M:n, ah hän on niin kaunis. Vasen korva on nyt ihan tuskissaan, asennan uutta venytyskorua (3mm) kun edellinen 2 millinen katosi pari kuukautta takaperin. Ei kiva tunne. En muistanut, että olisi sattunut näinkin paljon. Saa nähdä riittääkö pokka kiskoa sitä korvaan tänä iltana.

Eilen illalla tuli mieleen paljon asioita, joita olisi pitänyt kirjoittaa ylös, mutta kuten tyypillistä, kaikki se on kadonnut päästä.

Äh, pitäisi löytää vaseliinia että koru menisi helpommin...? Kosteusvoidetta jo kokeilin, mutta ei siitä mitään hyötyä ollut.

Tuntuu tyhmältä istua lauantai-iltaa kotona valitellen kipua jonka itse on aiheuttanut. No nyt on vaseliinia korussa mutta eipä tunnu helpottavan. No, one way or another, turha sitä on poiskaan ottaa kun tähän pisteeseen on päästy.