If they would have this thing someone called love...

Kevät on nyt virallistakin virallisemmin täällä. Ihmiset ovat yhtäkkiä kamalan rakastuneita, ympärillä kulkee pirusti ihmisiä joiden päiden päällä killuu valokyltti "olemme yhdessä ennen kesän loppua". Ja onhan näitä "olemme eronneet ennen loman alkua", mutta kuitenkin. Bongailimme ystäväni kanssa juuri tänään tällaisia ihmisiä. Siis heitä, jotka ovat varpaita myöten rakastuneita, ja jos eivät toiseen ihmiseen, niin sitten elämään ylipäänsä tai itseensä. On se kaunista.

Sitten kauhisteltiin sitäkin, kuinka täynnä itseään ihmiset ovat. Ja minullahan on varaa sanoa niin, koska vasen pikkuvarvas on vielä tilaa :D Kuinka voisi mennä itseensä, jos on jo niin täynnä että yli tulee?

Whatev, kevät on ihana. Projektit alkavat kaikki olla kasassa vähitellen. Koulukin kohta, alle kahden kuukauden päästä paketissa. But I'm so Le Tired! (Katso youtubesta video End of Ze world, niin ymmärrät) Univajetta on kärsitty jo hieman pidempään, eilenkin raahauduin vasta absoluuttisessa nollapisteessä nukkumaan, kun jämähdin teeveen ääreen. Tai taisi se itseasiassa venyä lähemmäs yhtä, kun piti toimia verkkotukihenkilönä.

Nyt väsyttää. Illalla pääsee vihdoin tekemään jotain. Ihanaa. Kevät. Ihmisiä. Kaupunki illalla <2