Mitään sanomaton olo taas vaihteeksi. Pitipä hehkuttaa säätä, tosiaan ihana ilma ollut koko päivän. Siskon syntymäpäivät on tänään, käydään työpaikalla onnittelemassa :D Matkalla käyn ostamassa vielä lahjaksi hajuveden, jota sisko on halunnut jo pidempään.

No, tein taas vaihteeksi sen päätöksen, että annan M asian olla ja mennä painollaan. Voi olla, että oma mielikin ehtii muuttua ennen loman alkua.

Korvis vihdoin on sen 3 milliä, ja muutenkin alkaa olla parempaan päin. Tosin huomasin, että uimaanhan en pääse, olisi koulun kanssa pitänyt huomena mennä. Noh, sen sijaan tulee mukava kävelymatka sitten... -.-'

Juu, sitä kunnon kirjoitusprojektia en ole saanut aloitettua, muta ajattelin, että voisin pohjustaa suunnitelmaa jossain vaiheessa. Olin pitkään kironnut koneellani myöskin netissä toimivaa tekstin oikolukua, kun foorumeilla typojen vahtiminen on ärsyttävää, mutta kun oli nyt vähän aikaa pois päältä, ehti tulla ikävä. Varsinkin blogimerkintöjä tehdessä on ne virheet ärsyttäviä, kun huomaa jälkikäteen.

Löysin Youtubesta Petula Clarkin biisistä Downtown ihastuttavan saksankielisen version. Todellinen helmi.

Jotenkin tavallista parempi päivä. Hienoa. Ehkä pääkin alkaa tästä vähitellen tasaantua.

Paitsi aamulla säikähdin pilanneeni uudet housuni, jotka olivat olleet saunan padan päällä kuivumassa, mustuneet siten että näytti palaneelta, mutta nokea se kai sitten olikin.

Kohta alkaa kevät- ja nahkatakkikausi. Saan päälleni ihanan, äitini, veljieni ja siskojeni vanhan, ruskean, kuluneen nahkatakin. Valioyksilö. Vaihtoehtona on kuudennella luokalla Seppälästä ostettu sammarijakku, mutta se alkaa tässä vaiheessa menettää makuaan. Varsinkin niitit ym. mitä olen kiinnitellyt vuosien mittaan.