Minä olen melko ristiriitainen ihminen toisinaan. Aiemmin on tullut jo todettua, etten pidä ihmisistä, jotka uskovat itsestään liikoja ja ovat täynnä itsekehua. Toisaalta en myöskään pidä siitä, että ihmiset aliarvioivat itseään tarkoituksellisesti. Eivätkö tosiaan ihmiset osaa löytää sitä rehellistä kultaista keskitietä näissä asioissa? Ei se ole liian kapea kuljettavaksi, se on todistettu.

Into lähes kaikkeen on kaikonnut. Ehkä syynä on sitten se, että keskittyminen ei ole ollut mikään paras mahdollinen. Kirjoitin aineen 60 minuutissa, kun siihen oli tarkoitus käyttää n. 120 minuuttia. Jep. Lähinnä ko. aiheesta tajunnanvirtaa ja siinä se sitten. Jotenkin kaikki muukin on tehtävä kiireellä. Kokeisiin ei jaksa lukea eikä läksyjä tehdä. Melko lupaavaa. Noin kokonaisuudessaan siis menee kaikki penkin alle. Katsoo nyt, jos saisi viimeisiä kursseja siististi läpi.

On melko surullista se, kuinka yhteiskuntajärjestelmä pakottaa toiset väkisin alemmalle portaalle. Olen muutamaan kertaan kironnut ystävilleni verotusjärjestelmää, jonka takia jokaisen veronmaksajan tulee maksaa lasten päivähoidosta. Riippumatta siitä, onko itse koskaan ollut päivähoidossa tai että tuleeko koskaan saamaan lapsia. Ihmiset siis kärsivät siitä, että verotusjärjestelmä on yksinkertaistava, tai se ei toimisi. Eli hankkikaa lapsia, tai menee verorahat hukkaan. Ja tottakai, eläkää myös vanhoiksi. Maksattehan myös vanhustenhuollosta. Minkä sinänsä täytyy olla itsestään selvyys. Me maksamme siitä, että myös vanhukset saavat huolenpitoa, mutta saavatko he tosiaan? Vanhustenhuollon toimimattomuudesta valitetaan (ja ihan syystä) vaikka siitä maksetaan. Kiitos.

Kamalasti byrokratiaa, tämä maailma on piilotettu monimutkaisuuden alle.

Elä vauhdilla beibi, kuole nuorena ennen kuin vanhuus yllättää.

Vastustavatko anarkistit yhteiskuntaa vai vallalla olevaa yhteiskuntajärjestlmää? Viimeisen ymmärrän hyvin. Tämä maailma kusee pahasti, ja omiin asioihinkin, kuten opetuksen tasoon, on lähes mahdoton vaikuttaa. Kiitos kannustuksesta. Da, saatte mahtavan politiikkasukupolven.

"Jeesukset on porvareiden keksintö"
:'D Teevee on kiva.